DDC
| 647.95 |
Tác giả CN
| Anthony, J.Strianese |
Nhan đề
| Dining room and banquet management / Anthony J.Strianese, Pamela P.Strainese |
Lần xuất bản
| 3 |
Thông tin xuất bản
| Canada : Thomson Learning, Inc., 2003 |
Mô tả vật lý
| 413 tr. ; 21cm |
Tóm tắt
| Inside these pages, the authors emphasize service aspects that will distinguish an outstanding guest experience and a successful food service operation. |
Từ khóa tự do
| management |
Từ khóa tự do
| Food & Beverage |
Từ khóa tự do
| dining |
Từ khóa tự do
| F&B |
Địa chỉ
| 05Kho Khoa Du lich(1): 05100984 |
|
000
| 00000nam#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 42227 |
---|
002 | 3 |
---|
004 | C72A499F-F92D-415B-A659-1F888E0E780A |
---|
005 | 201511251542 |
---|
008 | 081223s2003 vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20151125154207|zvulemy |
---|
082 | |a647.95|bAN-S |
---|
100 | |aAnthony, J.Strianese |
---|
245 | |aDining room and banquet management / |cAnthony J.Strianese, Pamela P.Strainese |
---|
250 | |a3 |
---|
260 | |aCanada : |bThomson Learning, Inc., |c2003 |
---|
300 | |a413 tr. ; |c21cm |
---|
520 | |aInside these pages, the authors emphasize service aspects that will distinguish an outstanding guest experience and a successful food service operation. |
---|
653 | |amanagement |
---|
653 | |aFood & Beverage |
---|
653 | |adining |
---|
653 | |aF&B |
---|
852 | |a05|bKho Khoa Du lich|j(1): 05100984 |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
1
|
05100984
|
Kho Khoa Du lich
|
647.95 AN-S
|
Sách Ngoại Văn
|
1
|
|
|
1 of 1
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|