Kết quả tìm kiếm

A study on metaphors in English advertising slogans for food and beverage. / Lưu Thị Phương Thảo; NHDKH Dr. Tran Thi Thu Hien
Tác giả: Lưu, Thị Phương Thảo
Xuất bản: 2016
NXB: Viện Đại Học Mở Hà Nội,

The choice of this topic is prompted by my interest of metaphors, especially metaphors used in English advertising slogans for food and beverage. The study aims to explore metaphors used in food and beverage slogans favored to advertisers and popular with

beverage advertisements in english and vietnamese
Tác giả: Nguyễn, Anh Thư
Xuất bản: 2022
NXB: Trường Đại học Mở Hà Nội
Beverage advertisements in English and Vietnamese / Nguyễn Anh Thư; Supervisor: Assoc. Prof. Dr. Ho Ngoc Trung
Tác giả: Nguyễn, Anh Thư
Xuất bản: 2022
NXB: Trường Đại học Mở Hà Nội,

This study aims at conducting a study of advertisements for beverage products in English and Vietnamese equivalents. This thesis mainly focuses on analyzing the lexical, textual and stylistic features of beverage advertisements. The data for analysis in t

Dining room and banquet management / Anthony J.Strianese, Pamela P.Strainese
Tác giả: Anthony, J.Strianese
Xuất bản: 2003
NXB: Thomson Learning, Inc.

Inside these pages, the authors emphasize service aspects that will distinguish an outstanding guest experience and a successful food service operation.

English for hotel staff: Food and Beverage / Pricha Dangrojana
Tác giả: Pricha, Dangrojana
Xuất bản: 2008
NXB: Group of hotel administration

Coffe shop, Restaurant/Grill Room, Supper Club, Bar/Discotheque, Swimming Pool, Room service, Banquet/Meeting.

Food And Beverage Cost Control / Lea R. Dopson, David K. Hayes
Tác giả: Dopson, Lea R
Xuất bản: 2020
NXB: Wiley,
Food and Beverage management : A selection of readings / Davis, Bernard
Tác giả: Davis, Bernard
Xuất bản: 1994
NXB: Butterworth-Heinemann
Food and beverage: Operation< methods, and cost controls
Tác giả: Dennis L.Foster
Xuất bản: 1992
NXB:

Food and beverage: Operation< methods, and cost controls

Principles of food, beverage, and labor cost control
Tác giả: Paul R.Dittmer
Xuất bản: 2008
NXB:

Principles of Food, beverage, and labor cost control presents efective methods and principles for accurately pricing goods and services, controlling costs, and maximizing profits and all types of restaurants.

Production and Packaging of Non-Carbonated Fruit Juices and Fruit Beverages / P.R.Ashurst. 2nd ed
Tác giả: Ashurst, P.R
Xuất bản: 1995
NXB: Chapman& Hall

Gồm: Chemistry and technolohy of citrus juices and by - products...

Logo HOU
Thư viện
Trường Đại học Mở Hà Nội
Thông tin liên hệ
Địa chỉ
  • Nhà B101, phố Nguyễn Hiền, phường Bạch Mai, Thành phố Hà Nội
  • Trường ĐH Mở Hà Nội, Thôn Lại Ốc, xã Nghĩa Trụ, tinh Hưng Yên
Phòng đọc

Nhà C Khu giảng đường Số 422 phố Vĩnh Hưng, phường Vĩnh Hưng, Thành phố Hà Nội

Tel: (HN)0246.6838.866 - (HY)0221.3935.866

thuvien@hou.edu.vn

Thống kê truy cập
Hôm nay
05 Tháng 08 2025
Online
3,966
Tháng này
4,898,863
Tổng cộng
147,368,858

Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Mở Hà Nội.

×